projectbegeleiding
Projectbegeleiding
Maak gebruik van de ervaring van Mela Projectbegeleiding B.V. uw steun, aanspreekpunt en regisseur van uw totale bouwproject. Alles wordt door ons optimaal afgestemd conform uw wensen, eventueel in samenwerking met architecten ir. G. Billekens en/of ir. G. Mevissen.

Mela Projectbegeleiding B.V. zoekt voor U de beste oplossing door uw huidige en of nieuwe leveranciers goed te informeren. Door middel van offertevergelijking op basis van kwaliteit en prijs kunnen wij u onafhankelijk adviseren bij de aanbesteding van uw project, let wel: U beslist ten alle tijde!

Uw ideeën en voorwaardes worden vertaald in een pakket dat wij 'Wensen & Eisen' noemen. Aan de hand hiervan maken wij een voorlopig ontwerp dat wij dan met U bespreken, door dit overleg en uw goedkeuring komen wij samen tot een definitief ontwerp.

In sommige gevallen wordt er ten behoeve van uw specifieke project een samenwerkingsverband opgezet met ervaren partners bijvoorbeeld onze architect of constructeur. De kracht en bekendheid van lokale deskundigen wordt dan samengebundeld met de ervaring van Mela Projectbegeleiding B.V. Daarmee ontstaat een perfecte combinatie.

Wilt U hier meer informatie over? Neem gerust contact met ons op.